Título
Food Allergens: The New Challenge
Autor
Eduardo Padilla Camberos
CARLA PATRICIA BARRAGAN ALVAREZ
MARIA DEL ROSARIO GALLEGOS ORTIZ
JOSE MIGUEL FLORES FERNANDEZ
Nivel de Acceso
Acceso Abierto
Identificador alterno
doi: 10.19080/NFSIJ.2017.04.555639
Materias
Resumen o descripción
"The control of allergens in the food industry involves a series of activities aimed at avoiding the health problems in consumers; international legislation emphasizes the labeling of food allergens however it differs between countries. It is relevant due to the incremental food exchange around the world. This review focuses on the strategic points where companies must take more care for the proper management of allergens."
Editor
Juniper publishers
Fecha de publicación
diciembre de 2017
Tipo de publicación
Artículo
Recurso de información
Formato
application/pdf
Fuente
Nutrition
&
Food Science International Journal. Volume 4 Issue 3
Idioma
Inglés
Audiencia
Bibliotecarios
Estudiantes
Investigadores
Sugerencia de citación
Eduardo P-C, Carla P B-A, Maria d R G-O, Jose M F-F. Food Allergens: The New Challenge. Nutri Food Sci Int J. 2017; 4(3): 555639.
Repositorio Orígen
Repositorio Institucional de CIATEJ
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