Título

Food Allergens: The New Challenge

Autor

Eduardo Padilla Camberos

CARLA PATRICIA BARRAGAN ALVAREZ

MARIA DEL ROSARIO GALLEGOS ORTIZ

JOSE MIGUEL FLORES FERNANDEZ

Nivel de Acceso

Acceso Abierto

Identificador alterno

doi: 10.19080/NFSIJ.2017.04.555639

Resumen o descripción

"The control of allergens in the food industry involves a series of activities aimed at avoiding the health problems in consumers; international legislation emphasizes the labeling of food allergens however it differs between countries. It is relevant due to the incremental food exchange around the world. This review focuses on the strategic points where companies must take more care for the proper management of allergens."

Editor

Juniper publishers

Fecha de publicación

diciembre de 2017

Tipo de publicación

Artículo

Formato

application/pdf

Fuente

Nutrition

&

Food Science International Journal. Volume 4 Issue 3

Idioma

Inglés

Audiencia

Bibliotecarios

Estudiantes

Investigadores

Sugerencia de citación

Eduardo P-C, Carla P B-A, Maria d R G-O, Jose M F-F. Food Allergens: The New Challenge. Nutri Food Sci Int J. 2017; 4(3): 555639.

Repositorio Orígen

Repositorio Institucional de CIATEJ

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